Hoe maak je zelf een sterrenhemel plafond?

Het creëren van een sterrenhemel plafond is een magische manier om elke ruimte te transformeren in jouw nieuwe favoriete ruimte in huis. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren in je slaapkamer, een dromerige omgeving voor de kinderkamer of simpelweg een vleugje kosmische schoonheid aan je woonruimte wilt toevoegen, een sterrenhemel plafond is de perfecte oplossing. We vertellen je graag hoe je zelf een sterrenhemel plafond maakt met behulp van onze PIXLUM-panelen.

Alle stappen worden ook uitgelegd in onderstaande video.

Installatie video PIXLUM-Sterrenhemel (ENG)

Stap 1: een goede voorbereiding is het halve werk

Begin met het kiezen van het juiste PIXLUM-paneel voor jouw ruimte. Je hebt de keuze uit verschillende soorten canvassen, zoals PixBOARD gips en PixBOARD schuim. Teken je sterrenstelsel uit, plan waar elke ster zal schijnen en waar de transformatoren en connectoren komen te zitten. Dit helpt je om precies te weten wat je nodig hebt en waar elk element moet worden geplaatst.

Stap 2: het vormen van je sterrenstelsel

Het is tijd om je universum vorm te geven. Snijd de PIXLUM-panelen op maat met behulp van gereedschappen zoals een zaag. Zorg ervoor dat je de kortste elektrische route tussen je transformator en elk van de panelen behoudt. Bevestig de panelen aan de steunen met lijm en schroeven. Zorg ervoor dat alle verbindingen kloppen, voordat je verder gaat.

Stap 3: plaats dePixLEDs

Nu komt het meest betoverende deel. Maak startgaten in de gipsplaten van PixBOARD met het PixTOOLS dubbelgereedschap. Plaats de PixLEDs direct in de gaten. Deze LEDs halen hun energie rechtstreeks uit het PIXLUM-paneel. Je kunt verschillende kleuren en lichtintensiteiten combineren om prachtige diepten en patronen te creëren. Voor een dynamisch sterrenhemel effect, kun je gebruikmaken van verschillende kleuren of witintensiteiten en eventueel glitterverf om je project extra te laten schitteren.

Hulp nodig bij het installeren?

Bij Sterrenhemel Plafond geloven we dat elke vraag of uitdaging een kans is om te schitteren. Als je je weg nog zoekt door het universum van mogelijkheden en je een gids nodig hebt, zijn wij je ster aan de hemel.

Neem contact op via info@sterrenhemelplafond.nl of bel ons op 020 717 3000. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier,

Ons team staat klaar om je te helpen om jouw plafond te laten stralen met ongeëvenaarde pracht.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.