• Sterrenhemel op kantoor

  • Sterrenhemel in je slaapkamer

  • Inspiratie video

  • PixBOARD Starters Kit

Transformeer uw kantoor in een oase van rust en inspiratie met ons PixLUM sterrenhemelplafond.

Laat de stress van de dag achter u terwijl u onder de betoverende sterrenhemel werkt.

Onze op maat gemaakte plafonds combineren geavanceerde LED-technologie met verfijnd vakmanschap om een unieke ambiance te creëren.

Het kalmeert de geest en bevordert creativiteit. Geef uw medewerkers en klanten een buitengewone ervaring, waarbij de grens tussen werk en dromen vervaagt.

Droom je van een serene nachtrust onder een schitterende terrenhemel, zonder de koude buitenlucht te trotseren? Met een sterrenhemel plafond in je slaapkamer geniet je elke avond van een betoverende sterrenhemel terwijl je in slaap valt.

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de verschillende toepassingen van sterrenhemelplafond.nl.

Onze PixLUM borden kan je o.a. toepassen voor kantoorruimtes, slaapkamers, zwembaden of in je badkamer.

De kits beginnen met één paneel in de kleinste versie en eindigen met acht panelen. Ze beslaan verschillende standaardmaten. Als je een wat kleinere sterrenhemel nodig hebt, kun je de eerstvolgende grotere kit kiezen en de platen zelf op maat knippen. Elke plaat bevat 10 schroeven en 30 LED's. Daarnaast een transformator van 70 watt en een aansluitkabel om de transformator op een plaat aan te sluiten. Een overeenkomstig aantal verbindingskabels wordt dan toegevoegd voor elk extra paneel.

Shop direct
PixBOARD Sterrenhemel set - Koudschuim

Sfeerbeelden van sterrenhemel plafonds