Droom je ervan om onder een fonkelende sterrenhemel in slaap te vallen, zonder in de koude buitenlucht te hoeven slapen? Met een sterrenhemel plafond in je slaapkamer droom je elke nacht weg onder een prachtige, sterrenrijke hemel.

Bij Sterrenhemel Plafond helpen we je om die droom te realiseren. Ontdek hoe je met PIXLUM-panelen een betoverende sterrenstelsel direct boven je bed creëert, waardoor je slaapkamer verandert in een rustgevende oase van kosmische schoonheid.

Romantische sterrennacht

Transformeer je slaapkamer in een romantische setting door een sterrenhemel plafond te creëren met zacht gloeiende sterren en subtiele twinkelingen. Door gebruik te maken van verschillende tinten witte en blauwe PixLEDs, boots je de illusie van een heldere nachtelijke hemel na. Perfect voor die intieme avonden of gewoon om jezelf te omringen met een rustgevende sterrenpracht.

Luxe mastersuite

Verlicht de sfeer van je mastersuite door een sterrenhemel plafond te integreren. Door het combineren van subtiele gouden en zilveren PixLEDs met de PIXLUM-panelen, Creëer je een gevoel van luxe en verfijning. Dit ontwerp past perfect bij moderne, chique interieurs en zorgt voor een vleugje elegantie. Val elke avond in slaap onder een hemel die schittert met een gouden gloed, waardoor je slaapkamer aanvoelt als een vijfsterrenresort.

Sterrenhemel hemelbed

Geef een traditioneel hemelbed een moderne twist met PIXLUM-panelen. In plaats van het gebruikelijke doek of netting bovenaan het bed, installeer je een sterrenhemel paneel. Dit creëert een intieme en beschutte sfeer, waarbij je letterlijk onder de sterren ligt. Met zacht gloeiende sterren direct boven je, wordt lezen, ontspannen of slapen in bed een magische ervaring.

Waarom kiezen voor een sterren plafond in je slaapkamer?

Een sterrenhemel in je slaapkamer zorgt voor een uniek effect dat precies de gewenste ambiance creëert. Met de sterrenhemelplafond set en bijhorende accessoires realiseer je dit helemaal zelf. Maar waarom kies je voor deze romantische verlichting in de slaapkamer? We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Het resultaat is uniek
 • Makkelijk te installeren
 • De mogelijkheden zijn eindeloos
 • Duurzame en veilige materialen
 • De verlichting past helemaal bij jouw slaapkamer

 • Hoe maak je de perfecte sterrenhemel voor je slaapkamer?

  Zelf een sterrenhemel maken biedt vele voordelen. Of je nou voor romantische slaapkamer verlichting gaat, een luxe mastersuite nabootst of een sterrenhemel voor de kinderkamer creëert, met dit doe-het-zelfproject heb je alles in eigen hand. De mogelijkheden zijn eindeloos en je bespaart kosten door niks uit te besteden. Maar hoe doe je dit precies? Dat leggen we graag aan je uit. Klik op de button en start direct je sterrenhemel project.

  Maak je eigen sterrenhemel
 • Doe meer sterreninspiratie op

  Kun je geen genoeg krijgen van de mooie voorbeelden en de vele mogelijkheden met een sterrenhemel plafond? Bekijk dan onze inspiratiepagina en droom weg bij de schitterende toepassingen van onze PIXLUM-panelen.

  Inspiratie opdoen

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.