Stel je voor dat je kind elke avond in slaap valt onder een schitterende sterrenhemel en wegdroomt in een wereld vol fantasie. Met een terrenhemel plafond in de kinderkamer wordt bedtijd een magisch avontuur.

Bij Sterrenhemel Plafond maken we deze kinderdromen waar. Ontdek hoe je met PIXLUM-panelen een betoverend universum creëert en de kamer eenvoudig omtovert tot een sprookjesachtige sterrenwereld.

Educatieve sterrenkaart

Transformeer de kinderkamer in een leerzame ruimte met een sterrenhemel plafond dat de bekende sterrenbeelden en planeten toont. Door
gebruik te maken van PIXLUM-panelen kun je heldere constellaties en het zonnestelsel afbeelden. Dit is niet alleen betoverend voor het kind, maar ook nog eens educatief. Je kind kan voor het slapen gaan de verschillende sterrenbeelden en planeten leren en herkennen.

Sprookjesachtige droomwereld

Creëer een magische sfeer in de kinderkamer met een sterrenhemel die vele malen beter schittert dan de old-school glow-in-the-dark stickers. Door de combinatie van de zacht gloeiende sterren van de PIXLUM-panelen en de magie die de lampjes met zich meebrengen, transformeer je de kinderkamer eenvoudig om in een dromerige omgeving waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Ruimte-avonturier thema

Voor de kleine astronauten in de dop, ontwerp je een kamer die voelt alsof ze door de ruimte reizen. Gebruik de PIXLUM-panelen om een schitterende sterrenhemel te creëren, compleet met vallende sterren, planeten en misschien zelfs een UFO of twee. Voeg uimteschepen, astronauten en
buitenaardse vrienden toe voor een volledige ruimte-ervaring.

Ontdek meer magie voor de kinderkamer

Wil je meer sprankelende ideeën voor een sterrenhemel in de kinderkamer? Bezoek onze inspiratiepagina en laat je betoveren door de wondere wereld die je met onze PIXLUM-panelen kunt creëren voor de kleintjes.

Inspiratie opdoen